-

Opinie mailowe które otrzymałem w ciągu ostatnich 10 lat

( pozostałe rekomendacje na mojej stronie facebook oraz na forach weselnych :)

 

Witamy, 

Chcielibyśmy jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować za poprowadzenie naszego przyjęcia. Wszystko było IDEALNIE;) Nasi goście również to potwierdzają, a dla Nas było priorytetem, żeby dobrze się bawili:)
Przepraszamy, że aż tyle się przedłużyło i jednocześnie bardzooo dziękujemy, że zostałeś z Nami do tak wczesnych godzin porannych:)
Na pewno będziemy Cię polecać każdemu kto będzie organizował wesele:)
 
Serdecznie pozdrawiamy, 
 
Magda i Piotrek, Szafrantu, mail: magdalena.stabiszewska@gmail.com
 

 

Hej Artek,

Chcialam Ci podziekowac za super granie i zabawienie gosci u nas na weselu;)

Duzo tych dan i atrakcji bylo i bylam sie ze malo czasu na tanczenie bylo ale ludzie pisali mi potem ze swietnie sie bawili i ze super muzyka;). Dzieki jeszcze raz!

Pozdrawiam i do zobaczenia!
Megi

Małgosia & Christoph , Kryjówka Zakopane , mail: megip86@gmail.com

 

Arturze chcieliśmy jeszcze raz za wszystko podziękować. Wyszło lepiej niż sobie wyobrażaliśmy, a goście byli Tobą zachwyceni. 

Naprawdę z całego serca dziękujemy. Mamy nadzieję, że zobaczymy się jeszcze na jakimś weselu:)

Pozdrawiamy

Marta i Mateusz  , Szafrantu , mail: mateusz.nocun@op.pl

 

Czołem panie Arturze,

chcieliśmy Ci podziękować za to, że Nasi Goście do dziś – więc trochę czasu już mineło– mówią, że na takim weselu to jeszcze nie byli i że z taką muzyką to mogą się bawić co tydzień. Ludzie, ludziska!! Mówiąc poł-żartem, pół-serio – gdyby gdzieś-kiedyś potrzebny był biegły sądowy z zakresu dobrej zabawy, to Artur resztę kandydatów zostawia daleko w tyle.

 

Pozdrawiamy,

Justyna i Szczepan ,  Jasło - Serca Dwa ,   mail :   jassin@o2.pl

 

Korzystają z chwili oddechu po całym zamieszaniu weselnym chcielibyśmy podziękować Ci za świetną robotę, którą wykonałeś!

Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście byli zachwyceni, a niektórzy wręcz zaskoczeni, że "dj lepiej gra niż kapela" :D.

Nawet starsze osoby dobrze się bawiły i mówiły, że taka fajna muzyka, że i oni mogą sobie potańczyć i posłuchać z przyjemnością :)

Bardzo dziękujemy i będziemy polecać każdemu! :)

Kasia i Marcin , Chata Witek , mail: katarzyna.borowska00@gmail.com

 

Mark i Izabela Woolfrey - Chrzanów 23.VIII.2014r, Mail : izabelawoolfrey@gmail.com

 

Drogi Arturze,
bardzo dziekujemy za super wesele !! nie moglo byc lepiej, wszystkim sie bardzo podobalo. Pozdrawiamy,
Ania i Michał - Kraków Vangelis 9.VIII.2014r, Mail : annalaczyk@gmail.com

 

Wszystko tak jak ustalaliśmy na spotkaniu udało się zrealizować, mało tego Artur nam bardzo pomógł przy organizacji wesela - za co wielkie podziękowania. Z poleceń i informacji jakie zbierałam wyglądał na profesjonalistę, ale zawsze było małe "ale" bo rodzina tradycyjnie chciała kapele a ja osobiście nie byłam na weselu które prowadził.. po weselu mogę napisać że było super i jest to naprawdę dj zawodowiec. Polecamy innym parom Artura: Gość na poziomie, z super wyczuciem jakie piosenki puszczać, z extra konkursami i gadżetami! Nawet "tradycjonaliści" za kapelą balowali, a po weselu Wszyscy chwalili że mieliśmy super Dja!

Monika i Radek X.2014 Niepołomice , Mail: monika.paw@poczta.onet.pl

 

Z całego serca dziękujemy za DOSKONAŁE! przygotowanie oprawy muzycznej naszego wesela!! Goście bawili się wspaniale, tańczyli do 6 rano! Nie mogliśmy trafić lepiej z wyborem muzyki! Z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze Pan Artur profesjonalnie podchodzi do całej sprawy. Myślę że opinia jednego z gości "Od 20 lat się lepiej nie bawiłem" mówi sama za siebie. JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY!

Gosia i Tymek X.2013 Zajazd celtycki , Facebook/artshowpl

 

Tak jak obiecywałam piszę moje zdanie oraz opinie gości którzy nie ukrywam wypowiadali się w samych komplementach na temat prowadzenia naszego wesela przed Artura. Bardzo mile zaskoczył mnie bogaty repertuar i naprawdę wielka elastyczność w puszczaniu piosenek (np. były i kaczuszki i frank sinatra :) Jesteśmy bardzo wdzięczni Arturowi - bo na weselu naprawdę ważna jest muzyka ale też fajne prowadzenie i ogólnie pomysł na to, żeby ludzie się nie nudzili - a Artur jest wizytówką sam dla siebie . Klasa i bardzo fajne poczucie humoru. Na pewno wraz z Mężem będę polecać przyszłym parom młodym. Pozdrawiam!

Paulina i Wojtek - Kraków 20.VII.2013r, Mail : paulina.polaczek@op.pl

 

Drogi Panie Arturze,
serdecznie dziękujemy za rewelacyjnie poprowadzoną imprezę weselną, która odbyła się 24-08-2013 w Hotelu Fero Express w Krakowie. Jesteśmy zachwyceni Pana profesjonalizmem i podejściem do wykonywanej pracy. Bawiliśmy się wyśmienicie. Każdy z zaproszonych gości, bez względu na wiek, wypowiadał się o Panu w samych superlatywach. Muzyka dobrana perfekcyjnie pod nasz i gości gust. Znalazły się skoczne kawałki dla młodszego pokolenia, jak i spokojniejsze dla gości zaawansowanych wiekiem. Konkursy mistrzostwo świata. Dzięki Panu mieliśmy fantastyczne wesele, które zaproszeni goście będą pamiętać na długo. Będziemy Pana zdecydowanie polecać wśród naszych przyjaciół i znajomych, jako wodzireja gwarantującego niesamowitą zabawę.
Za wszystko z całego serca serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy.

Agnieszka Marcin 24.08.2013r. Kraków Hotel Ferro Express, Mail: xmarcin81x@yahoo.co.uk

 

Jeszcze raz chcielismy podziekowac za super impreze wszyscy byli z ciebie bardzo zadowoleni my oczywiscie tez wszytko bylo zajebiscie :) pozdrawiamy i zyczymy wielu takich imprez jak nasza przyszłości.

Piotr & Hania 17.08.2013r. Lubliniec Hotel Alhar, Mail: lc.burger.pl@o2.pl

 

Witamy Arturze ! Chcieliśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za prowadzenie naszego wesela. Wszyscy goście świetnie się bawili, i na pewno długo nie zapomną tej imprezy. Lepiej dobranej muzyki nie moglibyśmy sobie wymarzyć. Oprócz obowiązkowych hitów weselnych zagrałeś wszystkie nasze stare, ulubione przeboje, dzięki czemu na parkiecie bawiło się zarówno młode jak i te starsze pokolenie :) Oglądając film z wesela mamy ochotę znowu zatańczyć przy twojej muzyce. Mamy nadzieję że będziemy mieli jeszcze taką okazję, gdyż wszyscy znajomi " narzeczeni" byli tobą zachwyceni, i już wzięli namiary. Życzymy samych sukcesów w przyszłości.

Sylwia i Paweł 22.06.2013r. Bielsko-Biała , Mail: s.surowiak@op.pl

 

Jestem już po swoim weselu które odbyło się 8 czerwca i postanowiłam napisać opinie o naszym dj. Wesele prowadził nam Dj Artur Ślusarek znany też jako art-show, choć tak naprawdę to wodzirej, ponieważ oprócz puszczania (super) muzyki znakomicie rozkręcił nam gości bawiąc ich zabawami na poziomie a przy okazji bardzo fajnie wszystkich nas "zintegrował". Odnośnie rzeczy dla nas najważniejszej czyli muzyki - Artur ma niesamowite wyczucie, co puścić, komu i kiedy. Mieliśmy ponad 100 gości i do tej pory słyszymy same pozytywne komentarze o dju, co dla nas najbardziej zaskakujące osoby starsze, ciotki, wujki zgodnym chórem przyznają że dawno się tak nie wybawili i to przy dj`u! Z Arturem mieliśmy super kontakt przed jak też na weselu, nie podawaliśmy mu żadnej play-listy czy utworów ponieważ stwierdziliśmy że jeśli ktoś coś robi przez tyle lat to będzie dobrze wiedział jaką muzykę grać! - i nie pomyliliśmy się ani trochę! Reasumując: z czystym sumieniem wystawiam mu jak najlepszą opinię i polecam dj Artura na wesele każdemu

Kasia & Jacek 8.VI.2013 r. Kraków , Mail: katarzynamiskiewic@interia.pl

 

Cześć Artur :)
Nareszcie doszliśmy do siebie po tym szalonympełnym emocji weekendzie i razem z Magdą chcieliśmy podziękować za poprostu zaj**istą zabawę.
Wszystkim się podobało, było super. Mam nadzieje że jeszcze się spotkamy na jakimś weselu- bo napewno będziemy cię polecać.
Pozdrawiamy

Magda & Sebastian . 31.V.2013 r. Orzesze, Mail: sebastianlebuda@wp.pl

 

Arturze!
Chcielibyśmy jeszcze raz Ci podziękować za prowadzenie i opiekę nad naszym weselem.
Przyjmij nasze wyrazy uznania za styl i atmosferę, jaką udało Ci się stworzyć podczas sobotniej imprezy.
Goście nie mogli się nachwalić DJ-a :) Dobór muzyki pozwolił utrafić w prawie wszystkie gusta, co było widać na ciągle zajętym parkiecie.
Najlepszym komplementem niech będzie to, iż jeden z gości zapowiedział, że na swój ślub na pewno będzie chciał Ciebie! :)

Pozdrawiamy,Ania i Łukasz 25.V.2013 r. Kraków Mail: a.gladyszewska@gmail.com


Witaj Arturze :)

Chcielibyśmy z całego serca podziękować Ci za wzorowe poprowadzenia naszego wesela, a także całą oprawę muzyczną. Jednak ani słowo „dziękuję”, ani ta opinia nie są w stanie wyrazić jak wielka jest nasza wdzięczność za tą niezapomnianą zabawę...

Ale zacznijmy od początku :) Artura i zakres Jego działalności znaleźliśmy przez internet. Bez żadnego polecenia, a jednak od razu wszystko zaskoczyło. Wszystko, o czym pisał na swojej stronie, sprawdziło się absolutnie w 100%. Wesele poprowadzone było na najwyższym poziomie, profesjonalnie, z wielkim wyczuciem. Nie mówiąc już o samej prezencji, która była naturalnym dopełnieniem stylu Jego pracy. A co najważniejsze – goście bawili się przy świetnie dobranej muzyce do białego rana! Utwory były różnorodne, i praktycznie od początku wesela aż do końca nie było mowy o pustym parkiecie (a przedział wiekowy był baardzo szeroki, od lat 5 do +80)! Artur szybko wychwytywał gusty muzyczne, obserwował reakcje na parkiecie i powodował, że poziom endorfin stale wzrastał :) A zabawy/konkursy świetnie dopełniły całą imprezę. Artur w dodatku jest osobą bardzo otwartą, uwzględniał nasze gusty i propozycje muzyczne, a często też podpowiadał i inspirował do ciekawych rozwiązań, które mogłyby jeszcze bardziej uatrakcyjnić całą uroczystość.

Artur jest synonimem wszystkich cech, jakich oczekiwaliśmy od DJ’a prowadzącego taką uroczystość jak wesele. Jest przede wszystkim synonimem ogromnego doświadczenia i profesjonalisty w każdym calu :)

Przy tej okazji chcielibyśmy Ci, Arturze, choć w części przekazać wrażenia gości, którzy nie umieli się nachwalić jak dobrze bawili się przez całą noc! Usłyszeliśmy wiele pozytywnych opinii na Twój temat, a niejedna osoba była zaskoczona jak dobrze można bawić się nie przy orkiestrze / zespole, a właśnie z DJ’em – Wodzirejem!

A my, ze swojej strony, za wyjątkowość tej uroczystości, jeszcze raz najpiękniej Ci D Z I Ę K U J E M Y!

 

Monika&Michał, 30.04.2013, Czerwionka-Leszczyny, MAIL: mtasarz@o2.pl

 


Witaj Arturze:)
Jeszcze raz chcemy Ci bardzo podziękować za fantastyczne poprowadzenie naszej imprezy weselnej!!! Było naprawdę zajebiście... i to nie jest tylko nasze zdanie. Z pośród wszystkich gości nie było chyba ani jednej osoby, której by się nie podobało, mało tego, najbardziej zachwycały się Twoją osobą ciotki, których się "obawialiśmy", bo tak jak Ci mówiliśmy, DJ na weselu w naszej rodzinie, to będzie totalna rewolucja:) Mamy nadzieję, że Ty także jesteś zadowolony z naszego wesela. Dziękujemy Ci także za miłe i sprawne przygotowania do wesela, mamy nadzieję, że zbytnio nie ździwialiśmy:)
Pozdrawiamy serdecznie i polecamy się na przyszłość ( ale to już raczej na jakiś jubileusz:) )

Nowożeńcy Iwona i Adam 13.IV.2013 Zbijar-Pzybradz MAIL: sadam1112@interia.pl


Witaj.
Bardzo dziękujemy za prowadzenie naszego wesela. Nic nowego nie napiszemy ponieważ wiele opini czytaliśmy o tobie i jak najbardziej pod wszystkim się podpisujemy! ALE dodam osobiśćie , coś co dla mnie jako Pani młodej było niezmiernie ważne - PROFESJONALIZM nie tylko na weselu ale wcześniej. Podczas spotkań przed weselem czułam że oddajemy nasze wesele w ręce osoby która naprawde się na tym zna. Wymiana uwag oraz twoje wskazówki bardzo nam pomogły a mnie bardzo uspokoiły. O wszystko się bałam przed weselem ale wiedziałam że mamy ciebie za "sterami" i dzięki tobie zoaszczędziliśmy sporo stresu który z każdym dniem przed weselem był jeszcze większy! Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Będziemy cię polecać znajomym!

Agata Marcin 6.IV.2013 Wieliczka MAIL: agatabb@op.pl

 


Cześć.
Drogi Arturze jeszcze raz serdecznie dziękujemy Ci za tak wspaniałe prowadzenie wesela. Jesteśmy bardzo, bardzo, bardzo zadowoleni, że zamiast jakieś kapeli wybraliśmy właśnie Ciebie jako wodzireja. Twoje doświadczenie i profesjonalizm pozytywnie nas zaskoczył, mimo że spodziewaliśmy się tego po przeczytaniu opinii na Twój temat. Dzień 29 września 2012 r. i Ciebie będziemy wspominać do końca życia z radością i wzruszeniem. Nie muszę chyba mówić jak świetnie, zarówno my jak i wszyscy goście bawili się przez całą noc. Dowodem tego są chociażby odciski na naszych stopach i poobijane kolana młodego pana :D Pomimo, że nie ustalaliśmy dokładnej playlisty, doskonale wyczułeś gust muzyczny gości i nasz. Dzięki, że zrealizowałeś w 100% wszystko to, co razem ustaliliśmy. Życzymy wszystkim parom młodym tak udanego wesela jak nasze. Mamy nadzieję Arturze, że jeszcze kiedyś uda nam się pobawić na jakiejś imprezie z Twoim udziałem :D Na koniec, całkowicie szczerze - jesteśmy Ci wdzięczni, że sprawiłeś by to wesele stało się weselem naszych marzeń.
Pozdrawiamy.

Magdalena i Rafał 29.09.2012 Bielsko-Biała MAIL : rrozmus@gmail.com


Cześć Artur!
Tak jak obiecywałam na weselu piszę maila z podziękowaniami!
Dziękuje ale też gratuluje orginalnych pomysłów i tego że cały czas wymyślasz coś nowego-niesamowitego. Od wesela które nam grałeś mineło ponad 5 lat , a ty teraz na weselu mojej siostry ponownie nas zaskoczyłeś . Widać że rutyna jest ci obca a każde wesele jest dla ciebie nowym wyzwaniem! Profesjonalizm i klasa - trzymaj tak dalej !

Pozdrawiam ! Magda / Drużba na weselu Igi i Marcina. Kraków 2012/ MAIL: mmagdam@o2.pl



Witam! Dziękujemy , dziękujemy, dziękujemy! Super wesele którym ty Arturze byłeś wodzirejem i dzięki tobie wszyscy bez wyjątku bardzo dobrze się bawili. Cieszę się niezmiernie że to właśnie tobie powierzyliśmy tą jakże trudną i ciężką prace jakim jest bawienie i granie dla naszych gości ale spisałeś się na piątke! Będziemy cię wszystkim polecać bo naprawdę warto w ciebie zainwestować :) Po tym co zobaczyliśmy, już wiemy dlaczego trzeba cię rezerwowac rok przed weselem.

Pozdrawiamy - Marek & Ania 19.V.2012 r. Dobczyce.


Cześć Arturze. Bardzo gorąo dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Nadałeś temu dniu niesamowity magiczny urok, choć miało to miejsce w 1szy dzień świąt bożego narodzenia. Posiadasz niezwykłą charyzmę i olbrzymie wyczucie co zrobić, powiedzieć a przedewszystkim jaką piosenkę puścić. Otrzymaliśmy od gości wiele pochwał i wyrazów uznania, że to właśnie na ciebie się zdecydowaliśmy. Tym bardziej jesteśmy szczęśliwi i jeszcze raz bardzo gorąco dziękujemy!!!

A.K (Busko 25.XII.2011r.) MAIL: k.malwina@gmail.com


witamy
Z całego serca chcieliśmy jeszcze raz podziękować Tobie za profesjonalne poprowadzenie naszego wesela. Zarówno My jak i nasi goście byliśmy zachwyceni świętną zabawą, dedykacjami i otwartością z Twojej strony na nasze potrzeby. Nie ukrywamy, że znaleźliśmy Ciebie własnie ze strony internetowej, bez wcześniejszego spotkania - zaufaliśmy w 100%. Bardzo pomogły nam opinie, galerie, które znaleźliśmy na stronie i z wielką przyjemnością dołaczamy do grona "szczęśliwców" u których prowadziłeś uroczystości. Jeżeli ktoś jak my nie zna Ciebie, Twojej pracy niech zaryzykuje tak jak my - nie pożałuje!!! Pozdrawiamy

Karolcia i Marek (Paniówki, 28.05.2011 r.) MAIL : karolcia-n@o2.pl

 

Cześć! Teraz dopiero się odkopaliśmy po tych wszystkich przeżyciach. Chcieliśmy jeszcze raz Ci podziękować za genialne poprowadzenie wesela :) Goście byli zachwyceni a parkiet praktycznie cały czas "okupowany". Rodzice, którzy kiedy pierwszy raz usłyszeli, że nie planujemy tradycyjnej orkiestry tylko DJ'a na początku byli przerażeni, po weselu stwierdzili, że to był świetny pomysł. Będziemy Cię polecać wszystkim znajomym, którzy jeszcze pozostali w stanie wolnym :)

Pozdrawiamy Mateusz i Magda (16.07.2011) MAIL : zawiau@gmail.com

 

Witam Panie Arturze Bardzo dziękuje za poprowadzenie poprawin weselnych mojej córki! Jesteśmy wręcz zachwyceni, że mimo iż to miały być "tylko" poprawiny, goście bawili się tak dobrze a może nawet lepiej jak na weselu. Co ważne, myśle że przełamuje Pan stereotypy: dj to dla młodych, dj to nie to co kapela..Wręcz przeciwnie wybór Pana był jak najbardziej trafny a potwierdzeniem tego był fakt że nawet osoby "po 50tce" były zachwycone: super muzyką,zabawą i Pana prowadzeniem poprawin! Jeszcze raz w imieniu swoim, rodziców młodych i całej "starszyzny" bardzo dziękujemy!

Monika Raczek, Kraków 12.06.2011r.

 

Artur, ponieważ w niedzielę rano nie zdąrzyłam, chciałam CI teraz bardzo podziękować za prowadzenie przyjęcia weselnego mojego brata. Bawiliśmy się świetnie, goście również są bardzo zadowoleni. Będziemy Cię gorąco polecać, a może kiedyś znów spotkamy się na jakimś przyjęciu. Życzę powodzenia i pomyślności we wszystkim :) Pozdrawiam

Ewa Górna, Żywiec 4.VI.2011r. MAIL : ewa.gorna@grupazywiec.pl

 

Serdecznie dziękujemy za poprowadzenie i zorganizowanie DNIA DZIECKA w naszej placówce. Zabawy i konkursy oraz przeboje bardzo nam się podobały a przedewszystkim naszym milusińskim! Cieszymy się z nawiązanej współpracy i wyczekujemy kolejnej imprezy prowadzonej przez Pana. Jeszcze raz Panie Arturze gorące podziękowania oraz pozdrowienia!

Joanna Rosłoń, 2.VI.2011r. Bielsko Biała

Bardzo gorąco dziękuje w imieniu swoim i Żony za super przyjęcie weselne, super muzykę i prze super prowadzenie naszego wesela, mimo iż to było prawdziwe "mission imposible" ze względu na nieszczęśliwe zbiegi okoliczności poprowadziłeś i "pociągnołęś" gości do zabawy która trwała blisko 14 godzin, co jak na nam znane okoliczności było mistrzostwem świata!!! Bardzo dziękujemy!!!!

Sebastian z Żoną Weroniką MAIL: sebwywiol@poczta.fm

 

Cześć Arturze, Pozwoliłem sobie również napisać maila z podziękowaniami za super wesele mojej siostry! Jako początkujący Dj zobaczyłem dopiero na weselu jak wielka różnica jest między zwykłym dj a dj-wodzirejem jak ty. Jesteś naprawde dobry, zagrać wesele tak by wszyscy sie dobrze bawili to naprawde sztuka! Niezależnie czy kuzynka czy starsza ciocia dobrałeś tak piosenki by każdy mógł się doczegoś pobawić! Całe prowadzenie, zapowiedzi przez mikrofon to od początku do końca "profeska". Miało to być tylko przyjęcie weselne do góra 23ciej a było wesele do 4tej rano-tylko i wyłącznie dzięki tobie! Chiałbym kiedyś prowadzić tak imprezy jak ty, choć zdaje sobie sprawę ze przedemną lata nauki :) Jeszcze raz dziękuje w imieniu siostry i swoim! Pozdrawiam serdecznie.

Maciek - Niepołomice 12marca2011rok. MAIL : djmac88@onet.pl

 

Witamy po raz kolejny! Piszemy po to by teraz już mailowo, na spokojnie po opadnięciu emocji podziękować Ci za to jakim jesteś wspaniałym profesjonalistą! Od samego początku mimo utrudnionego kontaktu , bo mimo wszystko zostawał nam tylko mail. Ze wszystkim nam pomogłeś, doradziłeś i dobrze wytłumaczyłeś co na weselu może nie spotkać się z aprobatą gości. A sama już noc potwierdziła twe słowa i przypuszczenia (karaoke nie jest odpowiednią atrakcją na weselu) mimo iż nasi goście byli nie przewidywalni - dopasowałeś i dogodziłeś według nas WSZYSTKIM! Twa apparycja, prezencja, podejście do każdego z powagą i wielkim szacunkiem jest naprawde świetna i pełna uznania! Widać że podchodzisz do swojej pracy poważnie, profesjonalnie bez żadnego picia czy "obijania się". Od 14 do 6 rano byłeś zawsze "zwaryty i gotowy" , robiący to co należy by goście bawili się a przede wszystkim by czuli się świetnie. WIELKIE DZIĘKUJE od nas!

Krzysztof i Basia, wesele w Katowicach MAIL : krzysztof1980@interia.pl

 

Witamy najlepszego Dj`a na świecie! :) Chcieliśmy bardzo ale to bardzo podziękować za wzorowe poprowadzenie naszego wesela i poprawin. Spisałeś się na 6-tkę. Goście do dzisiaj są podwielkim wrażeniem wesela i najważniejszego czyli oprawy muzycznej! Z całęgo serca DZIĘKUJEMY!

Wiola i Bartek wraz z rodzicami. POZDRAWIAMY

 

Hej Artur, Chcielibyśmy Ci serdecznie podziękować za świetne granie, które wszystkim się bardzo podobało oraz za poprowadzenie naszego wesela, które trwało aż do 6 rano!

Marzena i Rafał 1.08.2010 Paszkówka MAIL : mmmarzenka@interia.pl

 

Serdecznie cię witamy , piszemy by przekazać po raz kolejny szczere podziękowania za wspaniałą wręcz niezapomnianą noc, podczas której prowadziłeś nasze wesele. Napewno nie byłoby ono tak udane gdyby nie TY! Niedość ze wspaniale dobrałęś piosenki, zabawy to jeszcze miałeś czas na koordynowanie wszystkiego z kuchnią, fotografem i kamerzystą! PEŁEN PROFESJONALIZM! Będziemy cię polecać znajomym po to by kolejni goście mieli możliwość zobaczenia co to prawdziwy dj-wodzirej a nie jakaś zapijaczona kapela czy popierdółka z laptopem z którymi niestety rownież spotkaliśmy sie na weselu "na szczęscie" nie naszym. Bardzo gorąco pozdrawiamy!

Beata i Marek 3.VII.2010 Rzeszów

 

Witaj Arturze! Chcielibyśmy Ci bardzo serdecznie podziękować za poprowadzenie naszego wesela 5.06.2010 w restauracji Krakowiacy i Górale. Muzyka była na prawdę super a goście zachwyceni, co z resztą było widoczne na parkiecie. Sprawiłeś, że każdy niezależnie od wieku na prawdę dobrze się bawił. Wiele osób mówiło, że to najlepsze wesele na jakim byli. Byli u nas także goście ze Stanów, którzy po raz pierwszy byli w Polsce. Tak bardzo im sie podobało, że powiedzieli, że gdyby mieli przyjechać na samo wesele, to by przyjechali :) tak byli zachwyceni. A zabawa z nakryciami na głowę - rewelacja. Wszyscy bardzo Cię chwalili, Twoje podejście i profesjonalizm, nawet kamerzyści. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.

Aneta i Grzegorz 5.VI.2010 MAIL : brych.aneta@gmail.com

 

My także chcielibyśmy się dołączyc do opinii, serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego, wszyscy bawili się wysmienicie i z uśmiechami na twarzachJ Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnych usług dj Pana Artura i gorąco polecamy jego umiejętnościJ Dziękujemy i pozdrawiamy!

Anna i Paweł MAIL : paulo-66666@wp.pl

 

Witam,
piszę , aby podziękowac serdecznie za poprowadzenie i obsługe naszego wesele, które odbyło sie 15 sierpnia w Karczmie pod Wielka Solą. Zarówno my jak i wszyscy goscie weselni bylismy zachwyceni i swietnie sie bawilismy. Teraz dopiero dostalismy kasete, wiec jesli by Pan chcial ogladnac to mozemy udostepnic. Z pewnoscia bedziemy Pana polecac. Mam nadzieje, ze Pan tez milo zapamietal nasze wesele.
Pozdrawiamy

Magda i Łukasz Dziedzicowie MAIL : magdagiza@o2.pl

 

Arturze , bardzo gorąco dziękujemy za wspaniałe , w pełni profesjonalne prowadzenie naszej wspaniałej uroczystości, po oglądnięciu dvd już 2 pary proszą nas o namiary na ciebie co czym prędzej czynimy :) - pozdrawiamy i do zobaczenia!

Anna i Grzegorz

 

Panie Arturze, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za super zabawę, goście byli zachwyceni pana profesjonalizmem i zarazem elastycznością w doborze repertuaru, a jeśli goście byli zadowoleni to my podwójnie. Jeszcze raz dziękujemy.

Emilia, Przemysław, Julcia ;) 13.VI.2009

 

czesc artur..minał miesiac od wesela a my nie podziekowalismy Ci za super prowadzenie imprezy..(praca praca i jeszcze raz praca):(dziekujemy naprawde fajnie sie bawilismy i goscie rowniez bardzo milo wspominaja..przepraszamy za rodzine..mowilam,ze bedzie z nimi cięzko(szczegolnie za wujkow)..

pozdrawiamy serdecznie kasia i bartosz:):) VI.2009 GADU-G:7017319

 

Witamy po raz kolejny i jeszcze raz dziękujemy , tym razem za poprowadzenie super Andrzejek. Mimo że spotykamy się na imprezie juz 3 raz to po raz kolejny nas zaskoczłeś nowymi pomysłami i kilkoma niesamowitymi nagraniami! Mamy nadzieje że za rok ponownie się spotkamy ! Bardzo nam sie podoba również Twoja strona, powinna być jeszcze większym oknem na świat by jeszcze więcej osób miało możliwość bycia na balach i dancingach prowadzonych przez Ciebie. Na koniec maila którego oczywiście prosimy dodać do twych opini - pozdrawiamy życzymy dalszych sukcesów i szczęścia w nowym roku!

Mariola i Adam

 

Witamy ! Kłaniają się nowożeńcy z października Dziękujemy ci Artku za te wspaniałe kilkanaście godzin bawienia nas i naszych gości! Cieszymy się że dostaliśmy "namiary" na ciebie. Mimo że każdy chce by "ta noc" była jak najwspanialsza to twój "występ" przerósł nasze najśmielsze oczekiwania! nawet nasi rodzice i najstarsi w naszym "rodzie" byli pod wrażeniem muyki utworów i jak to babcia mówi "pięknych melodi", do tej pory mój tata niemoże się nadziwić twojej płytotece .."skąd on te wszystkie piosenki ma"..! będziemy polecać wszystkim którzy będą chieli mieć najwspanialsze wesele na świecie! POZDRAWIAMY!

Bożena i Patryk wesele w dniu 11.X

 

Panie Arturze, Arturze! Ja i ŻONA jesteśmy pod wielkim wrażeniem tego jak można tak poprowadzić wesele. Mimo małych przerw i niewielkiej liczby naszych gości wesele trwało blisko 16 godzin!!! Jedynie czego żałujemy to tego, że nie jest to nigdzie nagrane i że nie było kamerzysty..Szkoda że wesele ma się tylko raz w życiu bo oboje bardzo chętnie poszlibyśmy na prowadzone przez ciebie wesele, ale tym razem nie jako Para młoda a goście :))).Gorąco pozdrawiamy!

Krystian Magda

 

I ja pozwolę sobię napisać kilka słów, choć od mojego wesela mineło już kilka miesięcy. Do tej pory wraz z mężem wspominam tę noc, kiedy to nasze wesele wodzirejował Artur, do tej pory również gdy spotykamy się z rodziną śmiejemy się i ciepło wspominamy tę noc a to w dużej mierze dzięki Arturowi! ps. do zobaczenia już wkrótce na weselu mojej siostry :D.Super Dj tworzący super weselny klimat !

Dominika

 

Moja droga z Arturem zbiegła już po raz 2, byłam na weselu mojej kuzynki gdzie didżejował Artur i choć wtedy jeszce niewiedziałam że w roku 2008 będe miała swój ślub ,bez wachania zatrudniłam sprawdzonego juz Artura i mimo że rodzina Pana Młodego była przeciw i wielkie boje toczyłam wraz z mamą by ich przekonać że to naprawdę normalne wesele to wszelkie obawy mych Teściów rozwiał Artur już po 2 godzinach grania gdzie usłyszeli swoją rodzimą muzykę górlaską! Polecam wszystkim Artura - wesele z nim naprawdę może być tradycyjne a zarazem nowoczesne!

Daria i Łukasz 17.V.2008

 

Dzień dobry panu jeszcze raz chcemy z mężem podziękować :) za wspaniałą zabawe. Rodzina była zadowolona. A kontakt tzw. gadu gadu mail czy telefon do pana sobie zachowałam na przyszłość. papa pozdrawiam wraz z mężem.

Jovita

 

Witam. 23 sierpnia 2008 wyszłam za mąż. Wesele prowadził DJ (wodzirej) i nie żałujemy! Było świetnie wszyscy się bawili nawet babciom się podobało. DJ był bardzo elastyczny i dopasowywał się szybko do sytuacji panującej na parkiecie. REWELACJA mogę polecić go w 100%. Wszyscy byli naprawdę zadowoleni z imprezy a to było pierwsze wesele w rodzinie gdzie prowadził DJ. Podaje adres strony internetowej DJ gdyby ktoś był zainteresowany bo warto: http://www.art-show.pl/

 

DROGI ARTURZE, CHCIELIBYSMY RAZ JESZCZE PODZIEKOWAC CI ZA PROWADZENIE NASZEGO WESELA, PONIEWAZ BYLA TO NAJLEPSZA I NIEZAPOMNIANA IMPREZA NA KTOREJ KIEDYKOLWIEK BYLISMY, ALE NIE TYLKO DLA TEGO ZE TO NASZ WIELKI DZIEN, ALE DLA TEGO ZE SPISALES SIE NA MEDAL. NAPRAWDE BYLO NIESAMOWICIE. DZIEKI WIELKIE ZE POMIMO SWOJEGO SWIETA ZGODZILES SIE BYC WTEDY Z NAMI. SKLADAMY CI ZYCZENIA Z OKAZJI URODZIN(SPOZNIONE ALE SZCZERE), WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SZCZESCIA I ZEBY CI NIGDY NIE ZABRAKLO SIL NA PROWADZENIE TAK WSPANIALYCH WESEL JAK NASZE-KTORE (POWIEM TO JESZCZE RAZ) BYLO TAK SWIETNE DZIEKI TOBIE.

Pozdrawiamy Katarzyna i Grzegorz 16.VIII MAIL : kasiakolpak@wp.pl

 

Nasze wesele w dniu 19.VII.2007 było wspaniałe a to za sprawą jednego człowieka-Artura który staranie dopasował się z muzyką na weselu poprowadziłe też kilka super zabaw i dla nas -młodych i nawet poważniejszych wiekiem ciocie i wujka! Jeszcze raz bardzo gorąco dziękujemy za tak wspaniałem poprowadzenie naszego wesela!

Kamila i Marek

 

Jeszcze raz chielibyśmy Ci bardzo podziękować za zagranie tak wspaniałego wesela! Mimo iż wzieliśmy cię całkowicie w ciemno bo z internetu to już od momentu spotkania i przedstawienia "jak to ma wyglądać" byliśmy ucieszeni (ja troche mniej bo krowa co dużo muczy mało mleka daje-ale nie w twoim przypadku!)Muzyka dokładnie jak mówiłes dla każdego coś miłego - walc,tango,biesiada,górlaskie,salsa i te rock n rolle, noi te zabawy - również miałeś rację na weselu musi choć w małym stopniu pojawić się jakiś konkurs!R-E-W-E-L-A-C-J-A ! Jeszcze raz bardzo dziękujemy

Romek i Ula

 

Napiszę jeszcze raz to co powiedziałam po weselu. Niewieżyłam że impreza z dj`em może być lepsza od wesela z orgiestrą! Co najlepsze nie przypuszczałabym w życiu że moi rodzice w trakcie jak też po zabawie będą tak zachwyceni! Jesteś naprawdę świetny i grasz super muzykę przedewszytkim dla każdego! I już nigdy nie powiem że wesele z djem może być nieudane! Z tobą każde wesele jest na 6tke! Pozdrawiam wraz z Małżowinkiem :) !

Aga i Piotr Tomaszowice 4 sierpnia 2007

 

Szanowny Panie Arturze Dziekujemy Panu bardzo za poprowadzenie i zorganizowanie tak wyśmienitej studniówki. Zarówno osoby z mojej klasy jak tez pozostali uczniowie bawili sie super! Co najważnijesze "zaspokoił " Pan też nauczycieli i Dyrektora ,nie przypuszczalibyśmy że można sie tak super bawić na jednym parkiecie z nauczycielami!Najlepszy dj w krakowie ! Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy
III L.O.

 

Panie Arturze, jeszcze raz tym razem mailowo chieliśmy bardzo bardzo bardzo podziękować i gratulować tak wspaniałych możliwości i talentu w tym co Pan robi! Za to jest pan taki naturalny i z tak wielkim zapałem i poświęceniem wykonuję Pan swoją "pracę" a co najważniejsze nie popada Pan w samozachwyt i w rutynę ! Serdecznie dziękujemy, będziemy Pana polecać i czekać kiedy to będziemy mieli znowu zaszczyt być na prowadzonych przez Pana imprezach!
Sylwester Hotel Ambasador 31.XII.2006 r.

 

Opinie znalezione w internecie.

Wesele poprowadził nam Artur Ślusarek czyli Art Show, naprawdę bardzo gorąco go polecam umiał rozbawiać, rozruszać towarzystwo, muzyka świetna, no i impreza trwała prawie do 6 ;) po naszym weselu wiele osób stwierdziło że na swoje wesele też weźmie dj :)
źródło: http://weseleforum.pl/viewtopic.php?f=69&t=5666&p=363352#p363352

Ja byłam na weselu w zeszłym roku w hotelu Nowum które prowadził ten dj. Wybawiłam się naprawdę super i przy piosenkach i na konkursach które organizował. Na innych nie patrzyłam ale widać było że to profesjonalista bo starsze Panie również były ubawione w tańcu. Teraz poszukuję dj na swoje wesele w maju 2014 roku, niestety Pan Artur ma już mój termin zajęty. Więc pozostaje mi przeszukanie dokładnie forum by zatrudnić kogoś "z papierami". Pozdrawiam
źródło : http://szafiarenka.pl/46/5878083/dj-wodzirej-krakowczy-ktos-zna-i-poleca.html

Witam. 23 sierpnia 2008 wyszłam za mąż. Wesele prowadził DJ (wodzirej) i nie żałujemy! Było świetnie wszyscy się bawili nawet babciom się podobało. DJ był bardzo elastyczny i dopasowywał się szybko do sytuacji panującej na parkiecie. REWELACJA mogę polecić go w 100%. Wszyscy byli naprawdę zadowoleni z imprezy a to było pierwsze wesele w rodzinie gdzie prowadził DJ. Podaje adres strony internetowej DJ gdyby ktoś był zainteresowany bo warto: http://www.art-show.pl/
źródło : http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=98629

Byłam osobiście na weselu jakie prowadził, było super - ja się wybawiłam i goście chyba też bo skończyło się o 6 rano.Jest to moje prywatne zdanie ale ponieważ w tamtym roku byłam na kilku weselach miałam dość szeroki przegląd kapel i dji i tym bardziej stwierdzam że Pan Artur jest rewelacyjny, ma pomysł na prowadzenie wesela i co dla mnie najważniejsze posiada szeroki repertuar oraz ma bardzo dobry kontakt z gośćmi. Najgorsze jest to że chciałam go na swoje wesele w przyszłym roku a on ma termin już zarezerwowany! Teraz sama muszę szukać kogoś kto zajmie się muzyką na moim weselu..
źródło : http://weseleforum.pl/viewtopic.php?f=5&t=921&start=165

 

- - - - - - - - - - - - -